Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut sampireun

Is het alleen hindoe tempel in West-Java, die met succes op dit punt was hersteld op Cangkuang tempel. De tempel ligt in Kampung Pulo, dorp op Cangkuang, Leles, Garut District. De ligging op een hoogte van 700 meter boven de zeespiegel via groene rijstterrassen en de schoonheid van de 4 grote bergen in West-Java, Gunung Haruman, mount Kaledong en mount Mandalawangi Mountain Thunder. De lokale overheid heeft dit gebied van Garut als cultureel toerisme en het natuurtoerisme.

Op Cangkuang tempel staat op het vasteland is vergelijkbaar met een klein eiland in het midden van het meer genoemd er op Cangkuang, zodat u hoeft te gebruiken een vlot te bereiken. In de vlakten ziet u ook de traditionele nederzettingen van Kampung Pulo en het graf van Muhammad Arief grootouder. Grootouder Dalem Arief Muhammad is de voorouderlijke dorp van Pulo, waar oorspronkelijk de Koninkrijk van Mataram de boodschapper die werd belast was met de aanval op de VOC Batavia. Echter de aanval faalde, vanwege de schaamte en angst terugkeer verslag aan Mataram en hij en zijn volgelingen de voorkeur aan wonen op Cangkuang dorp en verspreid de godsdienst van Mohammedanisme hier.

Op Cangkuang tempel is een hindoe tempel relikwieën in de 8e eeuw werden gereconstrueerd in 1978. Het oorspronkelijke gebouw slechts ongeveer 40% van de ruïnes wanneer dit wordt geconstateerd, en de rest van de tempel is gemaakt van koraal steen, mortel, zand en ijzer.

Op Cangkuang tempel werd eerst ontdekt in 1966 door een team van onderzoekers gebaseerd op verslag schrijven Vorderman in het boek "Bataviaasch Genootschap Forward" in 1893. Het boek noemt het bestaan van een beschadigde beelden en voorouderlijke graf van Muhammad Arief in Leles. Op Cangkuang tempel naam zelf is ontleend aan de naam van het dorp en is de naam van de plant (Pandanus furcatus) in de omgeving. De bladeren van planten op cangkuang inwoners worden vaak gebruikt om matten of verpakking, die betrekking hebben op palmsuiker.

Oorspronkelijk is de uitvinding van deze site gewoon een fragment van stenen tempels en oude graven en standbeelden van Shiva is beschadigd. Dit standbeeld platte gezicht, de tweede hand aan pols is verloren gegaan. Geconfronteerd met breedte 8 cm, breedte 18 cm, schouderbreedte 9 cm, taille 38 cm padmasana (hoogte 14 cm) sokkels, 37 cm en 45 cm (hoogte 41 cm). Standbeeld in positie op Lotus positie met dubbele linker been benen gekruist zijn voet plat, met uitzicht op de innerlijke rechter dij. Rechtervoet naar beneden op de schotels. Aan de voorzijde van het linkerbeen is koemelk hoofd (nandi) waardoor de voorkant van de oren. Met het hoofd van de nandi deskundigen beschouwen dat dit een standbeeld van Shiva is. Beide handen upturned in de top van de dij. Er is een rietenknipper buik, borst en oor trimmer trimmer in het lichaam. Naast de beelden gevonden relikwieën van pre geschiedenis van stenen werktuigen Obsidiaan, aardewerk fragmenten uit de tijd van het Neolithicum en rotsen van de megalithische cultuur.

Voortbouwend op Cangkuang tempel staat op een rechthoekig gebied meten 4.7 x 4.7 m met een hoogte van 30 cm. voet gebouw dat pelipit padma, pelipit, pelipit ondersteunt en kumuda pasagi grootte is 4,5 x 4.5 m met een hoogte van 1,37 m aan de oostelijke kant is er de viewer waar de trap omhoog de lengte van 1,5 m en lébar m 1.26. rechthoekige vorm gebouw 4,22 4,22 m x 2.49 m hoog in het noorden er is de ingang die 1,56 m (hoogte) x 0,6 m (breedte). Top van de tempel er zijn twee niveaus daarvan rechthoekig zijn, meten 3.8 x 3.8 m hoge 1,56 m x 2,74 2,74 meter en een hoogte van 1,1 m. binnen zijn kamer-en kleinbedrijf 2.18, 2.24 m x 2.55 m hoog in het bekken zijn in wezen meten 0.4 x 0.4 m 7 m diep.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat