Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut candi cangkuang

El Temple de Cangkuang és el temple hindú només en Java occidental que va ser restaurat reeixidament a aquest punt. El temple és situat a Kampung Pulo, poble de Cangkuang, Leles, Garut districte. La seva situació a una altitud de 700 m sobre el nivell del mar a través de terrasses d'arròs verd i la bellesa de les 4 muntanyes grans en Java occidental, Gunung Haruman, Puig Kaledong, muntanya de Mont Mandalawangi i tro. El govern local ha fet aquesta zona de Garut com turisme cultural i Turisme de natura.

Cangkuang Temple estands al continent és similar a una petita illa enmig del llac anomenat allà en Cangkuang, per la qual cosa és necessari utilitzar una bassa per arribar-hi. En les planes també podràs veure poblats tradicionals de Kampung Pulo i la tomba de Muhammad Arief avi. AVI Dalem Arief Muhammad és el poble ancestral de Poleixo, on originalment la Unit de Mataram fou el Missatger que complí atacant la VOC Batavia. Tanmateix, l'atac fracassat, per la vergonya i por de tornar a informe de Mataram i ell i els seus seguidors prefereixen viure al poble de Cangkuang i difondre la religió d'Islam aquí.

El Temple de Cangkuang és un temple hindú relíquies en el segle VIII van reconstruir el 1978. L'original edifici només aproximadament el 40% de les runes quan es troben i la resta del temple està formada de corall pedra, morter, sorra i ferro.

El Temple de Cangkuang va descobrir per primera vegada el 1966 per un equip d'investigadors basada en informe escriure Vorderman en el llibre "Bataviaasch Genootschap endavant" el 1893. El llibre esmenta l'existència d'un danyat estàtues i ancestral tomba de Muhammad Arief en Leles. Cangkuang Temple propi nom està pres del nom del poble i és el nom de la planta (Pandanus furcatus) en les proximitats. Les fulles de les plantes en cangkuang habitants són sovint utilitzats per fer catifes o embolcall, cobrint sucre de Palma.

Originalment la invenció d'aquest lloc és només un fragment de pedra temples i tombes antigues i estàtues de Shiva ha estat danyat. Aquesta cara estàtua plana, la segona mà al canell s'ha perdut. Cara amplada 8 cm, ample 18 cm, amplada de les espatlles 9 cm, cintura 38 cm padmasana (alçada 14cm) pedestals, 37 cm i 45 cm (alçada 41 cm). Estàtua en posició amb les cames creuades en posició de Lotus amb doble cama esquerra creuem el peu pla, amb vista sobre la cuixa dreta interior. Peu dret cap avall en els plats. Davant de la cama esquerra no hi ha cap de vaca (nandi) que condueix a la part davantera de les orelles. Amb el màxim responsable d'experts de nandi consideren que això és una estàtua de Xiva. Les dues mans arromangat a la part superior de la cuixa. En el cos hi ha un polit abdomen, pit i orella polit retallador. A més de les estàtues troben relíquies de pre història d'eines de pedra d'Obsidiana, fragments de ceràmica de l'època de Neolithicum i roques de la cultura megalítica.

Edifici Cangkuang temple s'erigeix en una àrea rectangular de 4,7 x 4,7 m amb una altura de 30 cm. peu edifici que dóna suport a pelipit padma, pelipit, pelipit i kumuda pasagi mida és 4,5 x 4.5 m amb una alçada de 1,37 m al vessant est hi ha l'espectador on les escales fins a la longitud de 1,5 m i lébar m 1,26. edifici de forma rectangular 4.22 4.22 x 2.49 m d'alçada al nord hi és l'entrada que són 1.56 m (alçada) x 0,6 m (ample). Part superior del temple hi ha dos nivells de les quals són rectangulars, de 3,8 x 3,8 m alt 1.56 m x 2,74 2.74 m i una alçada de m. 1.1 dins els mida habitació 2.18, 2,24 m x 2.55 m d'alçada en la conca són essencialment mesurar 0,4 x 0,4 m 7 mts.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar