Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut sabda alam

På Cangkuang templet, er det kun hinduistiske tempel i West Java, der blev gendannet til dette punkt. Templet ligger i Kampung Pulo, landsby på Cangkuang, Leles, Garut distrikt. Dens placering i en højde af 700 m over havets overflade gennem verdant ris terrasser og skønheden i de 4 store bjerge i West Java, Gunung Haruman, mount Kaledong, mount Mandalawangi Mountain og torden. Den lokale regering har gjort dette område af Garut som kulturturisme og naturturisme.

På Cangkuang templet står på fastlandet er svarende til en lille ø midt i søen kaldes der på Cangkuang, så du skal bruge en raft til at nå det. I lavlandet vil også du se de traditionelle bebyggelser i Kampung Pulo og graven af Muhammad Arief bedsteforældre. Bedsteforælder Dalem Arief Muhammad er den fædrene landsby Pulo, hvor oprindeligt Kongerige Mataram var budbringeren, der fik til opgave at angribe VOC Batavia. Men angrebet mislykkedes, på grund af skam og frygt for at vende tilbage til rapporten til Mataram og han og hans tilhængere foretrækker at dvæle ved Cangkuang Village og sprede Islam religion her.

Cangkuang tempel er en hinduistisk tempel relikvier i det ottende århundrede blev rekonstrueret i 1978. Den oprindelige bygning kun omkring 40% af ruinerne når fundet, og resten af templet er lavet af koraller sten, mørtel, sand og jern.

På Cangkuang templet blev først opdaget i 1966 af et team af forskere på grundlag af betænkningen skrive Vorderman i bogen "Bataviaasch Genootschap frem" i 1893. Bogen nævner eksistensen af et beskadiget statuer og forfædres grav af Muhammad Arief i Leles. På Cangkuang templet selve navnet er taget fra navnet på landsbyen og er navnet på plante (Pandanus furcatus) i nærheden. Bladene af planter på cangkuang indbyggere er ofte bruges til at gøre måtter eller indpakning, der dækker Palm sukker.

Oprindeligt er opfindelsen af dette websted blot et fragment af sten templer og gamle grave og statuer af Shiva er blevet beskadiget. Denne statue ansigt flad, anden hånden til håndled er gået tabt. Ansigt bredde 8 cm, bredde 18 cm, skulder bredde 9 cm, talje 38 cm padmasana (højde 14 cm) piedestaler, 37 cm og 45 cm (højde 41 cm). Statue i position cross-legged på Lotus position med dobbelte venstre ben krydsede hans fod fladt, med udsigt over den indre højre lår. Højre fod vender nedad på underkopper. Foran venstre ben er der koens hoved (nandi), som fører til forsiden af ørerne. Med lederen af nandi's eksperter mener, at dette er en statue af Shiva. Begge hænder opadvendte i toppen af låret. I kroppen er der en trimmer mave, bryst og øre trimmer trimmer. Ud over statuerne fundet levn af pre historien af sten værktøjer af obsidian, keramik fragmenter fra tidspunktet for Neolithicum og kampesten af den megalitiske kultur.

Bygning på Cangkuang templet står på et rektangulært område måling 4,7 x 4,7 m med en højde på 30 cm. fod bygning, der understøtter pelipit padma, pelipit, pelipit og Rikkes pasagi størrelse er 4,5 x 4,5 m med en højde på 1,37 m på den østlige side er der seeren hvor trappen op længde på 1,5 m og lébar m 1.26. rektangulære formet bygning 4,22 4,22 m x 2,49 m høj i den nordlige del er den indgang, som er 1,56 m (højde) x 0,6 m (bredde). Toppen af templet der er to niveauer af som er rektangulære, måler 3,8 x 3,8 m høj 1,56 m x 2,74 2,74 m og en højde af 1,1 m. inde er værelse mellemstore 2.18, 2,24 m x 2,55 m høj i bassinet hovedsagelig måling 0,4 x 0,4 m 7 m dyb.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat