Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut darajat

На Cangkuang храм е само индуски храм в Западна Ява, която беше успешно възстановена до тази точка. Храмът се намира в Kampung Pulo, село Cangkuang, Leles, Garut област. Местоположението му на надморска височина от 700 м над морското равнище чрез злачен Райс тераси и красотата на 4 големи планини в Западна Ява, Gunung Haruman, планина Kaledong, връх Mandalawangi планина и гръм. Местното правителство е направила тази област на Garut като културен туризъм и природен туризъм.

На Cangkuang храм щандове на континента е подобна на малък остров в средата на езерото, наречен там на Cangkuang, така че ще трябва да използвате сал да го достигне. В равнините също така ще видите традиционни селища на Kampung Pulo и гробницата на Мохамед Камелия прародители. Развъдни Dalem Камелия Мохамед е потомствен село Pulo, където първоначално кралство Mataram е пратеник, който е натоварен с атакува Лос Батавия. Въпреки това нападението е неуспешно, защото от срам и страх да връщане към отчет Mataram и той и последователите му предпочитат да живеят на село Cangkuang и разпространяват религията на исляма тук.

На Cangkuang храм е индуски храм реликви през 8 век са били реконструирани през 1978 г. Оригиналът изграждането само около 40 % от руините когато е открита а останалата част на храма е изработена от коралови камък, хоросан, пясък и желязо.

На Cangkuang храм е открит за първи път през 1966 г. от екип от изследователи, въз основа на доклад, писане Vorderman в книгата "Bataviaasch Genootschap напред" през 1893 г. Книгата се споменава за съществуването на повредени статуи и потомствен гробницата на Мохамед Камелия в Leles. В Cangkuang храм самото име се приема от името на селото и е името на растението (Pandanus furcatus) в близост. Листата на растенията върху cangkuang жители често се използват за да постелки или опаковане, обхващащи палмово захар.

Първоначално изобретението на този сайт е просто фрагмент от каменни храмове и древни гробници и статуи на Шива е била повредена. Тази статуя лицето плоски, втора ръка до китката е загубена. Изправят ширина 8 см, ширина 18см, рамото ширина 9 см, талия 38 cm padmasana (височина 14 см) постаменти, 37 см и 45 см (височина 41 cm). Статуя в позиция с кръстосани крака на Lotus позиция с двойна левия крак премина си крак, плоски, с изглед към вътрешната дясното бедро. Десния крак на чинии е обърната надолу. Пред левия крак има краве главата (Илия), което води до предната част на ушите. С ръководителя на на Малина експерти считат, че това е статуя на Шива. И двете ръце обърнати нагоре в горната част на бедрото. В тялото има тример корема, гърдите и ушите тример чиморезачка. Освен статуи намерени мощите на предварително историята на каменни сечива от Обсидиан, фрагменти керамика от времето на Neolithicum и камъни на мегалитната култура.

Сградата на храма Cangkuang стои на правоъгълна област измерване 4.7 x 4.7 m с височина 30 cm. крака сграда, която поддържа pelipit Симеон, pelipit, pelipit и Гергана pasagi размер е 4.5 х 4.5 м с височина 1,37 м от източната страна има зрителя където стълбите нагоре дължината на 1,5 м и lébar м 1.26. правоъгълна форма сграда 4.22 4.22 m x 2.49 м височина на север, там е на входа, които са 1,56 м (височина) x 0,6 м (ширина). Горната част на храма има две нива на които са правоъгълни, измерване 3.8 x 3.8 m висока 1,56 м x 2.74 2.74 м и височина 1.1 m. вътре са стая размер 2.18, 2.24 м х 2.55 м височина в басейна са по същество измерване 0,4 х 0.4 м, 7 м дълбочина.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar