Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut indonesia

Cangkuang chrám je pouze hinduistický chrám v západní Jáva, který byl úspěšně obnoven do tohoto bodu. Chrám se nachází v Kampung Pulo, vesnice na Cangkuang, Leles, Garut okres. Její poloha v nadmořské výšce 700 m nad mořem prostřednictvím zelenající rýže terasami a krásy 4 velké hory v západní Jáva, Gunung Haruman, hora Kaledong, hora Mandalawangi Mountain a hrom. Místní vláda dala této oblasti Garut jako kulturní turistika a příroda.

Na Cangkuang chrám stojí na pevnině se podobá na malém ostrově uprostřed jezera vzýval tam Cangkuang, takže je třeba použít vor k jeho dosažení. V rovinách také uvidíte tradiční osady Kampung Pulo a hrobka Muhammada Beran prarodiče. Prarodiče Dalem Beran Muhammad je rodové vesnice Pulo, kde původně království Mataram byl poslem, který byl pověřen útočí VOC Batavia. Však útok selhal, protože stud a strach na návrat do sestavy Mataram a on a jeho stoupenci raději bydlet na vesnici Cangkuang a šířit náboženství islámu zde.

Cangkuang chrám je hinduistický chrám, který ostatky v 8. století byly rekonstruovány v roce 1978. Původní budovy jen asi 40 % trosek, když našel a zbytek chrámu je vyroben z korálového kamene, Malty, písek a železa.

Na Cangkuang chrám byl poprvé objeven v roce 1966 tým vědců založené na zprávě psát Vorderman v knize "Bataviaasch Genootschap kupředu" v roce 1893. V knize zmiňuje existenci poškozené sochy a rodové hrobky Muhammad Beran v Leles. Cangkuang chrám samotný název je převzat z názvu obce a je název rostliny (Pandanus furcatus) v okolí. Listy rostlin na cangkuang obyvatel se často používají k výrobě rohoží nebo balení, zahrnující Palmový cukr.

Původně vynález tohoto webu je, že byla poškozena pouze fragment kamenných chrámů a starověkých hrobek a sochy Šivy. Tato socha tvář bytu, druhé ruky na zápěstí bylo ztraceno. Čelit šířka 8 cm, šířka 18 cm, rameno šířka 9 cm, pas 38 cm padmásaně (výška 14 cm) podstavce, 37 cm a 45 cm (výška 41 cm). Socha v pozici zkříženýma nohama v lotosové pozici s dvojitou levou nohou přes nohu plochý, s výhledem na vnitřní pravé stehno. Pravé nohy směrem dolů na talíře. Přední levá noha je kráva na hlavu (nandi), která vede k přední části uší. S hlavou je nandi odborníci domnívají, že to je socha Šivy. Obě ruce vzhůru v horní části stehna. V těle je zastřihovače břicho, hruď a ucho strunovou sekačku. Vedle sochy nalezeny pozůstatky historie pre kamenných nástrojů z obsidiánu, fragmenty keramiky z doby Neolithicum a balvany, megalitické kultury.

Budova na Cangkuang chrám stojí na obdélníkovou oblast měření 4,7 x 4,7 m o výšce 30 cm. nohy budovy, který podporuje pelipit padma, pelipit, pelipit a Richard pasagi velikost je 4,5 x 4,5 m s výškou 1,37 m na východní straně je prohlížeč kde schody nahoru o délce 1,5 m a lébar m 1,26. obdélníkového tvaru budova 4.22 4.22 m x 2,49 m vysoká, na severu je vchod, které jsou 1,56 m (výška) x 0,6 m (šířka). Vrchol chrámu existují dvě úrovně, které jsou obdélníkové, měřící 3,8 x 3,8 m vysoká 1,56 m x 2,74 2.74 m a výšce 1,1 m. uvnitř jsou velikosti místnosti 2.18, 2,24 m x 2,55 m vysoko v povodí jsou v podstatě měření 0,4 x 0,4 m hloubce 7 metrů.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar