Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata cibatu garut

Cangkuang temppeli on vain hindutemppeliin Länsi-Jaavalla, että tähän pisteeseen palauttaminen onnistui. Temppeli sijaitsee Kampung Pulo kylä Cangkuang, Leles, Garut alueella. Sen sijainti korkeudessa 700 m merenpinnan Vehmas riisin terassien ja kauneus Länsi-Jaavalla, Gunung Haruman 4 suuriin vuoriin mount Kaledong, mount Mandalawangi-vuorelle ja Thunder. Paikallinen hallitus on tehnyt tällä alalla Garut kulttuurimatkailun ja matkailun.

Cangkuang temppeli sijaitsee Manner on samanlainen pieni saari keskellä järvi vaati siellä Cangkuang, niin sinun täytyy käyttää lauttaa päästäkseen. Myös tasangoilla näet Kampung Pulo perinteistä asutusta ja hauta Muhammad Matilda isovanhempi. Isovanhempi Dalem Matilda Muhammad on vanhaan village Pulo, jossa alun perin Mataram kuningaskunta oli Messenger, joka tehtävänä oli hyökätä VOC Batavia. Hyökkäys epäonnistui kuitenkin vuoksi häpeällä ja pelolla palata Mataram ja hän ja hänen kannattajansa haluavat paneutua Cangkuang kylässä ja levittää islamin uskonnon täällä.

Cangkuang temppeli on hindutemppeliin pyhäinjäännöksiä 700-luvulla rakennettiin vuonna 1978. Alkuperäinen rakennus vain noin 40 % kun löytyi rauniot, ja loput temppeli on valmistettu koralli kiveä, laastia, hiekkaa ja silitysrauta.

Cangkuang temppeli havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 1966 joukko tutkijoita perustuu mietinnöstä kirjoittaa Vorderman kirjan "Bataviaasch Genootschap eteenpäin" vuonna 1893. Kirja mainitsee olemassaolo vaurioitunut patsaita ja vanhaan hauta Muhammad Matilda Leles. Cangkuang temppeli nimi itse on otettu kylän nimi ja nimi laitos (Pandanus furcatus) läheisyydessä. Lehdet kasvien cangkuang asukkaan käytetään usein tehdä matot tai käärimistä, joka kattaa palmusokeria.

Alun perin tämän sivuston keksintö on vain katkelma kivi temppeleitä ja hautapaikkoja ja patsaat Shiva on vahingoittunut. Tämä patsas kasvot tasainen, toisen käden ranne on katkennut. Kohdata leveys 8 cm, leveys 18 cm, olkapään leveys 9 cm, vyötärö 38 cm padmasana (korkeus 14 cm) jalustat, 37 cm ja 45 cm (korkeus 41 cm). Patsaan asennossa leposohvan lootusasento kahden vasen jalka ristissä hänen jalka litteät näkymät oikea sisempi reiteen. Oikea jalka alaspäin aluslautaset. Vasen jalka edessä on lehmän pää (Johanna), joka johtaa korvat edessä. Pää Johanna asiantuntijat katsovat, että tämä patsas Shiva. Molemmat kädet ylösalaisin olevan alkuun reiteen. Elin on trimmeri vatsa, rinta ja korva trimmeri trimmerin. Lisäksi patsaat löytyi pre historia kivityökalut Obsidiaani, keramiikka fragmentit Neolithicum ajasta ja lohkareita hautapaikkojen jäänteitä.

Rakennus Cangkuang Temple seisoo suorakulmainen alue mittaus 4.7 x 4,7 m korkeus 30 cm. jalka rakennus, joka tukee pelipit padma, pelipit, pelipit ja Heli pasagi koko on 4,5 x 4,5 m ja korkeus 1,37 m itäpuolella on katsojan jossa portaita ylös pituus 1.5 m ja lébar m 1.26. suorakaiteen muotoinen rakennus 4,22 4,22 m x 2.49 m pitkä pohjoiseen on on sisäänkäynti, joka 1.56 m (korkeus) x 0,6 m (leveys). Top temppelin on kaksi tasoa, jotka ovat suorakulmainen mittaus 3,8 x 3,8 m korkea 1.56 m x 2,74 2,74 m ja korkeus 1,1 m. on huoneen kokoinen 2.18, 2.24 x 2,55 m korkea valuma-alueella mitataan lähinnä 0,4 x 0,4 m 7 m syvä.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat