Rabu, 14 Januari 2015

tempat wisata garut jabar

On Cangkuang Temple West Java, mis on edukalt taastatud siinkohal ainult Hindu temple. Tempel asub Kampung Pulo, Cangkuang, Leles,: Garut linnaosas külas. 700 m kõrgusel merepinnast haljendav riis terrassid ja 4 suured mäed Lääne-Jaava, Gunung Haruman Ilu kaudu kõrgusel asukohta mount Kaledong, mount Mandalawangi mägi ja äikest. Kohalik omavalitsus on teinud selles valdkonnas: Garut kultuuriturismi ja loodusturismi.

Cangkuang Temple seisab mandri sarnaneb väikesel saarel keset järve nimetatakse seal Cangkuang, nii et teil on vaja kasutada parv selleni. Tasandikel ka näed Kampung Pulo traditsioonilisi asulaid ja Muhammad Arief vanavanema haud. Vanavanema Dalem Arief Muhammad on esivanemate küla Pulo, kus algselt Mataram Kuningriik oli sõnumitooja, kes oli ülesandeks rünnata LOÜ Batavia. Rünnak ebaõnnestus, sest häbi ja hirmu Mataram ja ta naasta ja tema järgijad eelistavad rääkida Cangkuang külas ja levitada religioon Islam siin.

On Cangkuang Temple Hindu temple säilmed 8. sajandil olid ümberehitatud 1978. Hoone vaid 40% kui leitud varemed originaali ja ülejäänud templisse on valmistatud korall kivi, mört, liiva ja raud.

Cangkuang Temple esimest avastati 1966 poolt meeskonna teadlaste põhineva aruande kirjutamise Vorderman raamatus "Bataviaasch Genootschap edasi" 1893. Raamatus mainitakse olemasolu kahjustatud kujud ja esivanemate haud Muhammad Arief Leles. Cangkuang Temple nimi ise on võetud küla nimi ja nimi taim (Pandanus furcatus) läheduses. Taimede lehed cangkuang elaniku kohta kasutatakse sageli matid või ümbriste, mis hõlmab Palm suhkur.

Algselt selles kohas leiutis on lihtsalt fragment kivi temppeleitä ja iidsete haudade ja Shiva kujud on kahjustatud. Selle skulptuuri nägu korter, teise käe randme on katkenud. Ees laius 8 cm, laius 18 cm, õla laius 9 cm, vöö 38 cm padmasana (kõrgus 14 cm) umpak, 37 cm ja 45 cm (kõrgus 41 cm). Statue asendis Lotus seisukoha Standard vasak jalg cross-legged ületanud oma suu korter vaatega sisemine paremale reiele. Parema jala suunaga allapoole ning alustassid. Vasak jalg ees on lehma pea (nandi), mis viib kõrvad ees. Peaga nandi's eksperdid leiavad, et see on statue Shiva. Mõlema käega suuda reie ülaosa. Keha on trimmer kõhtu, rindu ja kõrva trimmer trimmer. Lisaks kujud leitud kivist tööriistad obsidiaan, keraamika killud Neolithicum aega ja rahnud megaliitsete kultuuri pre ajaloo säilmed.

Hoone Cangkuang Temple seisab ristkülikukujuline ala mõõtmetega 4,7 x 4,7 m, kõrgus 30 cm. jala tõstmine, mis toetab pelipit padma, pelipit, pelipit ja kumuda pasagi suurus on 4,5 x 4,5 m kõrgus on 1,37 m Ida pool on vaataja kui trepist üles pikkusega 1,5 m ja lébar m 1.26. ristküliku kujuline hoone 4.22 4.22 m x 2,49 m pikk, seal põhjas on sissepääs, mis on 1.56 m (kõrgus) x 0,6 m (laius). Parimaks tempel on kaks taset on ristkülikukujuline, mõõtmetega 3,8 x 3,8 m kõrge 1.56 m x 2.74 2,74 m ja kõrgus 1,1 m. sees on tuba suurusega 2.18, 2.24 m x 2,55 m kõrgune valgalal on sisuliselt mõõtmise 0,4 x 0,4 m 7 m sügav.

tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat | tempat wisata garut darajat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar